Home Page Chi siamo Collane E-book Riviste Journals Come acquistare Book orders Come contattarci Help Login / I tuoi dati Password?
Edizioni Franco Angeli. La passione per le conoscenze
   
Peer Reviewed Journal
  ECONOMIA AGRO-ALIMENTARE
Società Italiana di Economia Agro-Alimentare (SIEA)

3 issues per year, ISSN 1126-1668, ISSNe 1972-4802
E-book issue price (also old issues): € 24,50

Subscription fees   2014

Institutional subscriber, companies:
Print (VAT included): Italy € 88,00; Other countries € 117,00
Online only (VAT excluded): € 96,50
Info about print subscription    Info about online licence

Universities:
online (current + back issue, perpetual access, plus licence )
Info online licence

Personal subscriber:
Print Italy € 79,00; Print Other countries € 103,50; Supporters print Italy € 135,00; Online only € 64,50

Info about subscription

Submit a paper

Subscribe here

Aims and Scope Editorial Board Contacts + Address Referee Indexing


Instructions for the Authors Publication Ethics Memberships Audience and circulation
 

Articolo gratuito Free PDF Articolo a pagamento Pay per view access Acquista il fascicolo in e-book Issue available as e-book

Buy the issue as e-book
Issue 1/2014
Gervasio Antonelli, Maurizio Canavari, Annalisa De Boni, Concetta Nazzaro, Editoriale
Rudiger Elsholz, Johannes Harsche, Determinants of regional disparities in farm income: markets or policy?
Stefano Ciliberti, Angelo Frascarelli, L’obbligo dei contratti di cessione dei prodotti agricoli e alimentari: una valutazione degli effetti dell’articolo 62 della legge n. 27/2012(Mandatory rules for sales contracts regarding food and agricultural products in Italy: an assessment of article 62 of Law 27/2012)
Andrea Marescotti, Alessandro Brazzini, L’utilizzo degli standard privati di qualità nella gdo italiana. Il caso dello standard GlobalG.A.P.(The use of voluntary quality standard by Italian large retail chains. The case of GlobalG. A.P. standard)
Alessandro Palmieri, Carlo Pirazzoli, Modelli di sviluppo per il miglioramento della competitività economico-commerciale della filiera orto-frutticola italiana sui mercati nazionali ed internazionali: il caso del comparto pataticolo in Emilia-Romagna(Development models for the improvement of economic and commercial competitiveness of the Italian fruit and vegetable sector in national and international markets: the case of potato industry in Emilia-Romagna)
Fedrigotti Valérie Bossi, Christian Fischer, The supply chain of sweet chestnuts in South Tyrol
Sandro Sillani, Alessandro Esposito, Teresa Del Giudice, Francesco Caracciolo, Le preferenze dei consumatori della provincia di Trieste per l’olio extra vergine di oliva d’alta gamma(Consumers preferences for extra-virgin olive oil in Trieste province)
Christine Mauracher, Isabella Procidano, Giovanna Sacchi, Customer satisfaction per l’innovazione dell’enoturismo in Veneto. Effetti delle nuove forme di integrazione turistica(Customer satisfaction for wine tourism innovation: novel patterns for tourism integration in the Veneto Region)
Emilio Ferrari, Creating Value in the Durum Wheat Supply Chain: the Barilla experience in Contract Farming in Italy

Click here to see all the issues of current year


Table of contents

2014   2013   2012   2011   2010   2009   2006   2004   2003   2002   2001   2000   1999  

 

Feed RSS subscription RSS Feed

Versione italianaVersione italiana

Download credit



Torna all'inizio della pagina
Ultimo aggiornamento: 10 luglio 2014

Per le opere presenti in questo sito si sono assolti gli obblighi previsti dalla normativa sul diritto d'autore e sui diritti connessi.
FrancoAngeli s.r.l. P.IVA 04949880159 - Gestioni & Partecipazioni srl P.IVA 04978720151