Home Page Chi siamo Collane E-book Riviste Journals Come acquistare Book orders Come contattarci Help Login / I tuoi dati Password?
Edizioni Franco Angeli. La passione per le conoscenze
   
Peer Reviewed Journal
  ECONOMIA AGRO-ALIMENTARE
Società Italiana di Economia Agro-Alimentare (SIEA)

3 issues per year, ISSN 1126-1668, ISSNe 1972-4802
E-book issue price (also old issues): € 24,50

Subscription fees   2014

Institutional subscriber, companies:
Print (VAT included): Italy € 88,00; Other countries € 117,00
Online only (VAT excluded): € 96,50
Info about print subscription    Info about online licence

Universities:
online (current + back issue, perpetual access, plus licence )
Info online licence

Personal subscriber:
Print Italy € 79,00; Print Other countries € 103,50; Supporters print Italy € 135,00; Online only € 64,50

Info about subscription

Submit a paper

Subscribe here

Aims and Scope Editorial Board Contacts + Address Referee Indexing


Instructions for the Authors Publication Ethics Memberships Audience and circulation
 

Articolo gratuito Free PDF Articolo a pagamento Pay per view access Acquista il fascicolo in e-book Issue available as e-book

Buy the issue as e-book
Issue 2/2014
Gervasio Antonelli, Maurizio Canavari, Annalisa De Boni, Concetta Nazzaro, Editoriale
Antonio Baselice, Antonio Stasi, Francesco Diotallevi, Andrea Marchini, Gianluca Nardone, Crescita nei consumi di IV gamma. Un’applicazione del modello AIDS alla domanda italiana di ortofrutta(Growth in the consumption of fresh-cut produce. An application of AIDS model to the Italian demand for fruit and vegetables)
Anna Gaviglio, Biagio Pecorino, Alessandro Ragazzoni, Produrre energia rinnovabile nelle aziende agro-zootecniche. Effetti economici dalle novità introdotte nella normativa del 2012(Renewable energy in zootechnical farms. Economic effects in light of the new legislation introduced in 2012)
Alessandra Castellini, Annalisa De Boni, Michele Moretti, Rocco Roma, L’analisi dell’integrazione attraverso un approccio di Netchain analysis: il caso della filiera molitorio-pastaria in Puglia(Integration analysis according to a Netchain analysis approach: the case of grainpasta chain in Apulia region)
Simona Naspetti, Serena Mandolesi, Raffaele Zanoli, L’accettabilità delle innovazioni nella filiera lattiero casearia: un’analisi tramite la metodologia Q sort(Innovation acceptability in dairy supply chain: a Q methodology analysis)
Katia Laura Sidali, Achim Spiller, Cultural property rights in the eu geographical indications’ system: Cui prodest?
Edgardo I. Garrido-Pérez, La salsa con sabor y sinsabor: culinaria y economía doméstica en la música del Caribe( Salsa with flavor and pain: culinary and domestic economy in Afro-Caribbean music)

Click here to see all the issues of current year


Table of contents

2014   2013   2012   2011   2010   2009   2006   2004   2003   2002   2001   2000   1999  

 

Feed RSS subscription RSS Feed

Versione italianaVersione italiana

Download credit



Torna all'inizio della pagina
Ultimo aggiornamento: 23 ottobre 2014

Per le opere presenti in questo sito si sono assolti gli obblighi previsti dalla normativa sul diritto d'autore e sui diritti connessi.
FrancoAngeli s.r.l. P.IVA 04949880159 - Gestioni & Partecipazioni srl P.IVA 04978720151