Clicca qui per scaricare

Sicurezza alimentare e qualità ambientale del prodotto agroalimentare
Titolo Rivista: ECONOMIA AGRO-ALIMENTARE 
Autori/Curatori: Eugenia Aloj Totàro 
Anno di pubblicazione:  2000 Fascicolo: Lingua: Italiano 
Numero pagine:  12 Dimensione file:  48 KB

The presentation of "White Book" (on the alimentary safety) fron European Union, the coming of an European Agency and the decision by Piemonte Region to set up a trademark of Controllated Environment Denomination (DCE) emphatize the relationship among Environmental Quality, the Quality of Alimentary Product and the Welfare of consumer. Considering the importance of Risk Factor sinergy, with regard to relationship between Cancer and Nutrition, today, it is very important, before ensuring good standards of Life Quality, to ensure a good Environmental Quality of Alimentary Production.


Eugenia Aloj Totàro, in "ECONOMIA AGRO-ALIMENTARE" 3/2000, pp. , DOI:

   

FrancoAngeli è membro della Publishers International Linking Association associazione indipendente e no profit per facilitare l'accesso degli studiosi ai contenuti digitali nelle pubblicazioni professionali e scientifiche