Issue 2/2017
- Irene Canfora, La responsabilità delle imprese nella filiera biologica (The responsibilities of business operators in the organic sector)
- Clelia Losavio, L’incerto percorso della legislazione in favore della montagna in Italia e nuove prospettive di attenzione al "territorio" (The uncertain path of mountain legislation in Italy and new perspectives of attention to the "territory")
- Cristiana Lauri, Strumenti di regolazione nell’economia circolare tra mercato e valore non proprietario (Regulation in the circular economy between market and non-proprietary value)
- Mario Mauro, L’impresa selvicolturale nel sistema del diritto agroambientale internazionale ed europeo, tra sostenibilità e multifunzionalità (Silvicultural farms in the international and European agro-environmental law system, between sustainability and multi-functionality)
Issue 1/2017
- Laura Costantino, La sostenibilità della filiera agroalimentare nell’ottica dell’economia circolare (Sustainability of agri-food chain in the perspective of circular economy)
- Valeria Paganizza, Insects and waste reduction: legal limits for substrates, species and purposes
- Ilaria Trapè, Free redistribution of surplus food in the circular economy: the Italian legislation
- Chiara Feliziani, Circular economy and the "new" green public procurement law. May the realization of a "smart, sustainable and inclusive growth" be closer?*
- Alessandro Isoni, Federica Stradiotti, Individuazione dei paesaggi rurali di interesse storico nel territorio del Salento (Recognition of historical rural landscape located in the Salento)